keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kiitos!

Moikka!

Meistäpä ei olekkaan kuulunut pitkään aikaan mitään, ainakaan puoleen vuoteen. Huh! Mun blogitaival päättyi aika yllättäen, mutta syy siihen on kaikkea muuta kuin yllättävä, nimittäin ajanpuute. Töihinpaluun jälkeen aikaa bloggaamiselle ei vain enää tuntunut löytyvän ja lopulta se mielenkiintokin lopahti. Mitään sen ihmeempää meille ei ole tapahtunut. Arki rullaa töiden ja päiväkodin välillä. Jouluna valmistuin ammattiin, joten nyt sitä ollaan ihan 100% kätilö.  Pojat kasvavat ja oppivat uutta hurjaa vauhtia ja he viihtyvät hyvin hoidossa. Vapaahetkistä me nautimme yhdessä perheen kanssa täysin rinnoin. Monta kertaa minun on pitänyt tulla tänne päivittämään tämä viimeinen teksti, mutta aina se on jäänyt. Eniten voi ehkä syyttää laiskuutta. Mutta nyt K-I-I-T-O-S teille kaikille lukijoille jotka olette seuranneet meidän matkaa. Perheblogin pitäminen oli todella antoisaa ja nautin siitä suunnattomasti, nyt kuitenkin elämässä puhaltaa uudet tuulet ja tämä vaihe elämässä on jäänyt taakse. Ehkä vielä joskus palaankin bloggaamaan, mistäs sitä koskaan tietää? Oikein ihanaa kuluvaa vuotta teille kaikille! Muiden blogien seurailua en ole lopettanut, vaikka kommentointi onkin jäänyt nyt vähemmälle, mutta kommenttiboksissa nähdään!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, odotin niin kovasti että olisit palannut vielä bloggaamaan. Ymmärrän kyllä hyvin, ettei aikaa ole enää yhtä paljon kuin blogille kuin sillon kun olit kotona. Mukavaa alkanutta vuotta teille! :)

    VastaaPoista
  2. Yhyy! Toivottavasti palailet vielä joskus, mutta nyt sallittakoon se, että aika menee muuhun kuin blogiin :D Kaikkea hyvää perhe- ja työelämään :)

    VastaaPoista